21.01.2008

Önümüzdeki maçlara bakalım o zaman....

Hemen her sitede, blog'da geçen haftanın değerlendirmelerini bulabiliyorsunuz zaten. Biz bu haftaya hangi gündemle başladık ona bakalım o zaman, zaten tam anlamı ile Lyon'un mağlubiyeti dışında ekstra bir olay yoktu hafta sonundan kalan.

Liverpool'da bitmeyen satış dedikoduları ve gelecekleri konusunda panik içinde olanlar var mesela: Benitez, Crouch ve Riise. Riise'yi Aston Villa, Crouch'u ise Manchester City istiyor. Crouch transfer dedikodularının sürekli ilk 11'de olamamasından kaynaklandığını ancak Liverpool gibi takımlarda zaten sürekli ilk 11'de oynamanın mümkün olmadığını söyledi. Kalmak istiyor yani Riise gibi o da. Torres ise Benitez'in kalacağına inandığını söyledi. Aynı zamanda Liverpool'da Atletico'dan çok daha rahat olduğunu da ekledi.
Keegan koltuğa oturur oturmaz transfer listesini yaptığı, listenin en üstünde ise Football Manager'cıların da yakından tanıdığı, son ayların yükselen degeri Micah Richards. Sven'in bu işe pek sıcak bakacağını sanmıyorum.

Listede başka kimler var derseniz Bayern'den Daniel van Buyten, Chelsea'den Shaun Wright-Phillips ve Wayne Bridge, Tottenham'dan Jermain Defoe, Blackburn'den David Bentley, Manchester United'dan Wes Brown and Dundee United'dan Barry Robson. Kral bu oyunculardan en azından 3 tanesini Newcastle forması altında görmek istediği belirtiyor.

Bu arada forvet hattına mutlaka takviye düşünün Manchester City'nin gündeminde olan diğer bir oyuncu ise Bayern'den Lucas Podolski. Bayern'liler tepkili ama Podolski İngiltere ligine yakışır diyoruz.

Hiç yorum yok: