13.06.2008

Final - Round IV

Taşıma su ilw değirmen dönmeyeceğini söylemeye çalışmıştık daha önce nitekim dönmedi. Lakers şampiyonluk yolunda çok önemli bir karşılaşmayı kaybetti ve umutlarını kalan 3 maçı kazanmayı gerektirecek şekilde zora soktu.

Celtics'de belli bir oyun standardında oynayan ilk 5'in yanında sürekli kenardan gelip çok ekstra işler yapan oyuncular var. İşte farkı doğuran da bu oluyor. Lakers ise maalesef ilk 5 oyuncularından bile yeterli katkıyı göremiyor. Tabi her maç da bir Vujacic çıkmıyor. Dün akşam Celtics'de Paul Pierce 20, Allen 19, Garnet 16 sayı 11 rebound ile oynarken, benchten gelen House 11, Posey 18 sayı ile galibiyetin en büyük mimarları oldular. Guard Rondo'nun gününde olmadığı zaman benchten gelenler onun boşluğunu fazlasıyla kapatmış oldular.

Lakers ise 3 oyuncunun double double yapmasına rağmen yine de katkılarının belli bir seviyede kalması yüzünden Celtics karşısında duramadı. Kobe 17 sayı 10 asist, Odom 19 sayı 10 rebound, Gasol'de 17 sayı 10 rebound'luk performansları ile sahadaydılar. Fisher 13, Radmanovic ise 10 sayı kaydetti. Lakers'ın benchi 15 sayı atarken, Celtics'de bu rakam 35 idi. Şimdi pazar günü Los Angeles'da son bir maç var, Lakers umutlarını Boston'a taşımak için, Celtics ise şampiyonluğu Boston'da kutlamak için elbirliği ile seriyi Boston'a taşıyabilirler. Ya da Celtics riske girmeyip California'da işi bitirmek isteyebilir ama ilk olasılıl daha muhtemel.

Not: Fotoğrafları siyah-beyaz seçtim bu sefer, bakalım beğenecek misiniz?

Hiç yorum yok: